Српској коалицији НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана проглашена је изборна листа за београдске изборе коју је подржало потписима више од 3.300 грађана, која ће бити под бројем 6.

Носилац листе и председник Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) Војислав Михаиловић рекао је да НАДА има тим младих, али искусних људи који су спремни да преузму одговорност за вођење града.

„Акценат ћемо ставити на решавање проблема загађења, урбанистичког хаоса и саобраћајних гужви, док приградска насеља морају да имају исте инфраструктурне услове као и центар града. Срамота је да у 21. веку делови града немају струју, воду и канализацију“ – истакао је Михаиловић.

Он је уверен да ће колаиција НАДА на београдским изборима освојити много више гласова него што је потребно да би се прешао цензус од 3 одсто.

Кандидат Српске коалиције НАДА за председника Србије, др Милош Јовановић изјавио је да уопште нема сумње да је програм коалиције за Београд најозбиљнији и најпромишљенији.

„Војислав Михаиловић са својим искуством и тимом младих људи заиста је право решење за Београд“, рекао је Јовановић.

Јовановић је похвалио гест председника иницијативне Не давимо Београд, Добрице Веселиновића, који је на његову молбу одложио предају листе за београдске изборе да би коалиција НАДА имала исти редни број као и на парламентарним изборима, а то је број 6 и истакао да је то пример политике нормалности и ферплеја на који је позвао на почетку кампање.

Предаји изборне листе за београдске изборе присуствовао је и носилац листе за републичке изборе коалиције НАДА, генерал Божидар Делић.