Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана, одржала је завршну конвенцију у Београду одакле је поручила да је једина национална и демократска алтернатива власти.

„Наша земља, наш народ, има већ довољно непријатеља да бисмо копали ровове и да бисмо правили једни од других непријатеље. Тај луксуз Србија, напросто нема. И зато ћемо се и даље понашати како смо то чинили до сада, честито, поштено, енергично, и надасве српски, у најлепшем, најплеменитијем смислу те речи. За мене неки други смисао те речи и не постоји“ – изјавио је кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Онако одлучно како смо бранили Косово и Метохију од НАТО агресора, када нису успели да нас помере ни за милиметар са границе, исто тако одлучно ћемо наставити борбу у парламенту за враћање потпуног суверенитета Србије над нашом јужном покрајином“ – изјавио је генерал Божидар Делић, први на листи за посланике.

„Позивам све чланове и присталице ПОКС, све монархисте, да гласају за нашу Српску коалицију НАДА и др Милоша Јовановића за председника јер једино он може победити у другим кругу. За њега ће гласати и национално и грађански оријентисани гласачи, за разлику од свих других кандидата опозиције“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.