Српска коалиција НАДА, коју чини ПОКС, ДСС и 23 удружења грађана посетила је Зрењанин, у којем је представљен кандидат за председника Републике Србије, др Милош Јовановић.

„Неки од приоритета наше коалиције су увођења реда у држави, борба против корупције и партитократије. Колико су то важне теме може се видети на примеру Зрењанина, града који воде људи без стручности, интегритета и биографије и који још увек нема градску пијаћу воду у 21.веку. Поред тога у будућности му прети статус једног од најзагађенијих градова у Србији, ако се изградња нове фабрике гума не доведе у законске оквире и прописана правила из области екологије. Србија не сме бити ничија колонија нити приватна прћија, а посебно је тако не смеју третирати страни инвеститори. Они су добродошли, али морају поштовати српске законе“ – изјавио је кандидат за председника Србије и председник ДСС, др Милош Јовановић.

„Тражимо подршку грађана који желе да им се врати достојанство, да не морају да прихватају уцене, да се учлане у неку од владајућих странака да би добили посао, дете уписали у вртић, добили грађевинску дозволу или легализовали објекат по убрзаном поступку. То се све дешава у Зрењанину, али и целој Србији и ми ћемо то променити“ – изјавио је портпарол ПОКС, Милош Парандиловић.