Кандидат за председника Србије испред коалиције НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 23 удружења грађана посетио је данас Мионицу у оквиру предизборних активности коалиције у овој општини.

„Читави делови Србије одумиру јер се смањује број становника. То је последица централизације власти у држави и доношења свих одлука искључиво из Београда. Већа овлашћења се морају дати локалним самоуправама и више новца из буџета мора остати општинама и градовима како би се развијала њихова инфраструктура и финансирале у већој мери њихове потребе. Главни циљ нам је да сачувамо становништво, а посебно младе да остану да живе у свом месту. У супротном, сви ће се преселити у Београд и иностранство, а села и мање општине, попут Мионице, потпуно ће запустети и нестати. Зато излазимо на изборе, да то променимо“ – изјавио је кандидат за председника Србије испред коалиције НАДА и председник ДСС, др Милош Јовановић

„Поносан сам што нашу изборну листу НАДА ЗА МИОНИЦУ чине поштени, часни, непоткупљиви, одлучни људи и угледни српски домаћини. Убеђен сам да ће становници Мионице то препознати и дати нам подршку, јер је дошло време да се посвети пажња Западној Србији, која је намерно занемаривана још од краја Другог светског рата“ – изјавио је потпредседник ПОКС, Војислав Михаиловић.