Српска коалиција НАДА коју чине ПОКС, ДСС и 24 удружења грађана посетила је Вршац где је разговарала са виноградарима и винарима из тог подручја, истичући да је поред доброг квалитета производа и српских вредних домаћина, потребна и помоћ државе у смислу пласмана производа на тржиште.

„У нашој држави недостаје ред, ми се боримо за то и да свако има према заслугама. Поштени српски домаћини који живе и раде од породичног посла, вером у земљу и патриотизмом, имају искрену жељу да нешто направите од наше Србије. То је жеља која спаја такве људе и нашу коалицију“, изјавио је председник ДСС-а и кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Постоје домаћини који су вредни, радни, стручни и који Србији мисле добро. Свака држава мора да има власт која ће да подржава такве домаћине и да прави амбијент где ће се систем вредности направити да они најбољи буду и најбоље награђени. Када се ми будемо питали, потрудићемо се да помогнемо људима да унапреде своју производњу, да могу да направе већу продукцију и да се одржи квалитет какав наши произвођачи вина и поседују, али и да им се омогући лакши пласман на тржиште“, изјавио је председник ПОКС-а и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.