Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС, ПОКС и 25 удружења грађана честита свим грађанима Србије дан победе у Првом светском рату, у коме су исписане неке од најсветлијих страница наше историје и када је Краљевина Србија на челу са врховним командантом, регентом Александром I Карађорђевићем, заједно са савезницима, победила Централне силе.

„Сви јунаци, који су животе дали у било ком рату, за отаџбину и нашу слободу, не смеју бити заборављени, не само данас, него и сваког другог дана. На данашњи дан, Војска Краљевине Србије, са својим савезницима, победила је непријатеља и натерала га да потпише примирје, чиме се српски народ цео, не први пут, уписао у славне странице историје“ – изјавио је председник Новог ДСС, народни посланик и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Српски слободарски народ поднео је огромну жртву у Великом рату, у коме смо изгубили трећину становништва, а више од половине мушке популације. Ипак, циљ коме су доспели наши славни преци био је узвишен. Они су успели да сачувају нашу отаџбину и слободу, а сада смо му дужни да њих и њихове подвиге никада не заборавимо“ – изјавио је председник ПОКС, народни посланик и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.